Special design

Special design

Ønsker du at få specialproduceret nogle artikler, så er vi gerne behjælpelige med det. New Wave har et bredt udvalg af produkter, hvilket giver slutkunden mange valgmuligheder. Artiklerne er testet på forhånd og man er dermed sikret god funktion og kvalitet.

Fordele ved specialproduktion

Den største fordel ved specialproduktion er den meget konkurrencedygtige pris. Logo og/eller budskab trykkes eller broderes direkte på fabrikken og man undgår dermed fordyrende mellemled. Herudover er fleksibiliteten også stor mht. valg af farver, labels, lynlåse, indpakning mv.


Specialproduktion forudsætter at man bestiller et minimum antal og at man planlægger bestillingen i god tid. En ordre tager som regel omkring 4 måneder, når den bliver leveret normalt (med båd).

New Wave har egne indkøbskontorer og leverandører i Asien og Europa. Vi har en stærk indflydelse og kontrol på produktionen af vores varer.

Lad New Wave stå for det hele

New Wave har interne ansatte som kun arbejder med trading og specialproduktion og du som forhandler kan derfor trygt overlade din ordre til os og koncentrere dig om andre salgsopgaver. Det eneste du skal gøre er at give os den information vi skal bruge, godkende prøven og så vente på at varerne bliver leveret.

Vi har altid været optaget af miljø og etik og vi stiller høje krav til vores fabrikker og leverandører mht. arbejdsforhold og miljø.  Vores leverandører har alle underskrevet en Code of Conduct, som garanterer at der ikke arbejder børn i produktionen (i henhold til FN's børnekonvention).

Kontakt:
trading@newwave.dk

 Special design katalog