PROJOB

PROJOB er en del af New Wave Group. Vi har mulighed for at bidrage og gøre en forskel gennem vores globale organisation. New Wave Group arbejder med social og miljømæssig bæredygtighed under begrebet CSR (Corporate Social Responsibility). Som kunde hos os støtter du dette arbejde.

New Wave Group tror på klassisk design og produkter af god kvalitet – et koncept som aldrig går af mode. Alle produkter kan tilpasses jeres præcise ønsker, som er en god måde at sikre langtidsholdbart brug. Vi udvikler os hele tiden, og vi leder konstant efter nye løsninger og områder vi kan optimere. Alligevel forbliver vi altid tro mod vores kerneværdier.

BYGGE OG ANLÆG

Primært handler det hele om øget holdbarhed: Vores bygge- og anlægskollektion tager det til nye standarder. Forstærkede Kevlar®-paneler og detaljer, Coats® Epic-tråde og sømme, der kan tåle det daglige slid. Det er bevist gennem omfattende test.

MALER

Denne kategori af håndværkere er kendetegnet ved hvide beklædningsgenstande, simpelthen fordi den meget brugte farve, de arbejder med, er hvid, og pletterne ikke ses så tydeligt. Det letter også brugen af stærke vaskemidler uden synligt at blege eller misfarve tøjet. Det tætte stof blokerer også for, at farve og kit går igennem stoffet. Som i alle andre kategorier har vi også her produkter med stretch, hvor det er nødvendigt, for at give funktionelt og flot arbejdstøj.

TRANSPORT & SERVICE

Fleksible og bløde materialer som stretch og softshell med diskret integrerede ventilationsåbninger er essentielle funktioner for at tage alle, der arbejder med service og transport gennem arbejdsdagen. En detalje, som vi stærkt går ind for, er at undgå unødvendige lommer som eksempelvis sædelommer til chauffører. Hvis de indeholder ting, kan det genere rygsøjlen, og syningerne på lommerne forårsager friktion på stolen/sædets stof.

FUNKTIONEL BEKLÆDNING

Vi arbejder efter det velafprøvede 3-lags princip, da vi mener, at arbejdsmikroklimaet er helt afgørende for din præstation over tid. Det mest kropsnære funktionstøj, vi leverer, er undertøjsstoffets fugttransporterende egenskaber. Det midterste lag giver isoleringen og det yderste lag, beskytter mod vind og vand.

Vi er stolte over at have et tæt samarbejde med Craft, som er firmaet der bragte princippet på markedet, og vi mærker vores funktionelle undertøj Powered by Craft for at fremhæve dette succesfulde forhold.

JAKKER & SWEATSHIRTS

Her samler vi alle vores jakker og sweatshirts, så vi lettere kan vise bredden i vores kollektion, både i forhold til funktionalitet og til modeller. Det kan nogle gange være ”svært at se skoven for bare træer”..

Se-vores-produkter.png