Cutter & Buck

Cutter & Buck producerer poloshirts, veste, pullovere, skjorter, t-shirts, bukser, shorts, sweatshirts, hættetrøjer, jakker og fritidsbeklædning til både mænd og kvinder.

Vores tøj er perfekt til den aktive livsstil, konstrueret til enestående alsidighed, og er derfor perfekt til både arbejde, rejser, middag, golf, gåture, sejlsport, vandreture, underholdning og til at vise dit holds stolthed eller fanstøtte til dit foretrukne sportshold. Vores tøj er gennemtænkt designet til at være din favorit med omhyggeligt udvalgte præstationsfunktioner som fugttransporterende,
stretch, UV-solbeskyttelse og med let pleje og tidsbesparende funktioner såsom holdbare kraver, ekstra spandex og blandede stoffer, der er komfortable og stilfulde.

Hos Cutter & Buck deler vi din forpligtelse til bæredygtighed med vores forpligtelse til bæredygtig produktion og social overholdelse og indkøb af bæredygtige materialer og lavt vandforbrug. Når du vælger Cutter & Buck, får du dit yndlingsprodukt til dit eventyr hver dag. Gennemse vores kollektioner for at finde endnu flere præstations- og hverdagsmærker.

Se-vores-produkter.png