CRAFT SPORTSTØJ

Craft er et svensk brand som er specialister i at lave funktionelt træningstøj i lette materialer, som sikrer at kroppen kan ånde og har optimal bevægelsesfrihed. Pro Dry Nanoweight er den nyeste teknologi fra Craft.

Træningstøjet fra Craft er designet i et ultralet mesh-materiale, som er yderst svedtranspoterende. Det perfekte valg, når du har brug for god åndbarhed bade til træning og andre outdoor-aktiviteter.

Craft designer alle deres varer i Sverige og producerer tøjet i hele verden på nøje udvalgte steder. Derudover arbejder Craft hårdt for at minimere det miljømæssige fodaftryk, gennem hele processen fra design, til production og genanvendelse.

Hvad står CORE, ADV, PRO og CTM for?

Gennem vores tætte samarbejde med atleter på alle niveauer har vi fået en grundig forståelse af, hvordan behov og krav varierer fra person til person – og vi udvikler vores produkter derefter. Vores udviklingsprocesser overlades aldrig til tilfældighederne, hvert produkt er udviklet til at udfylde et specifikt formål for en bestemt type atlet, og i overensstemmelse med en klar sortimentsstrategi.

CORE – Core er til alle atleter og leverer et højt funktionsniveau, der gør det muligt for alle mennesker at nyde sportspræstationer. Dette er udgangspunktet for alle vores produkter.

ADV – Advanced kombinerer sportsspecifikke funktioner med enestående funktionalitet for at støtte entusiastiske atleter i deres atletiske fremskridt.

PRO – Med et suverænt niveau af funktionalitet og højteknologiske innovationer henvender Pro sig til professionelle atleter, der ikke kræver andet end det bedste i alle aspekter af deres træning og løb.

CTM – CTM står for Craft Tailored Motion og inkluderer de mest avancerede stoffer og de seneste innovationer til de mest krævende atleter. Når overlegen kropstemperaturstyring, bevægelsesfrihed og virkelig lav vægt er hvad du søger, så er du kommet til det rette brand.